Enter title here


13 841 nordmenn bruker L-SERIN Hukommelse

Prøv GRATIS i 60 dager

”Balansen kom tilbake”

”Jeg startet med å ta 1 tablett med L-serin om dagen for ca 1 år siden.
Fra våren av gikk jeg over til å ta 2 om dagen.

Fra jeg var gutt har jeg alltid likt å ferdes i skog og mark. Med årene har jeg ikke kjent meg like trygg og stø på foten. I sommer snudde dette helt. Balansen kom overraskende tilbake. Nå beveger jeg meg lekende og lett både på stier og ute i terrenget. Hele kroppen er i bevegelse og timing som for 30 år siden.

Mye av det sitter nok også i hodet, for beregningene av hvordan jeg skal komme meg trygt ned et vanskelig og bratt parti går lynraskt og sikkert. Og så moro det er!

Det neste jeg merket av endring var at det som skjedde i hodet mitt gikk mye bedre. Både hukommelsen og bruken av både den, informasjon, sammenhenger mm. fungerte både raskere og ga meg mer trygghet. Alt dette har gitt meg en ny livskvalitet med økt nysgjerrighet og stor glede i hverdagen.”

Med vennlig hilsen Bjørn Harald Nordin (71), Oslo

 

LES FLERE KUNDEHISTORIER HER

 

Suksessprodukt for hjernen og hukommelsen
L-SERIN Hukommelse er et banebrytende produkt med hele ni ulike næringsemner. Alle ingrediensene er spesielt plukket ut av eksperter basert på forskning, for sin betydning på den kognitive funksjonen, herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjonen, innlæringen, oppfattelsen og tolkning.

 

 Om du ønsker deg en frisk og klar hjerne, god hukommelse, høy mental yteevne og oppfattelse, så kan
vi basert på forskning og dokumentasjon på de utvalgte ingredienser, virkelig anbefale deg å prøve.


"Jeg anbefaler L-SERIN Hukommelse"

Etter forbausende kort tid skjedde det ”merkelige”: – saker og ting jeg hadde glemt, dukket etter noen øyeblikk opp i minnet mitt igjen! Les mer:

"Hukommelsen min har aldri vært bedre"

Jeg har nå brukt L-Serin i flere år, og jeg registrerer at min hukommelse faktisk aldri har vært bedre. Les mer:

"Merkbart bedre etter 2-3 måneder"

Etter ca 2-3 måneder oppdaget jeg en merkbar bedring; klare tanker straks jeg våknet, husket bedre møteinnhold, navn og avtaler. Les mer:

Forskere anbefaler L-Serin

Et team på over 50 forskere fra bl.a. Sverige, USA og Australia har oppdaget at aminosyren L-serin er vesentlig viktigere for hjernen enn tidligere antatt. Les mer:

Viktige næringsstoffer for hjernen og hukommelsen

L-SERIN Hukommelse er utviklet og blir produsert i Norge. Det består av hele ni forskjellige næringsemner, med ulik virkning og betydning for hjernen og hukommelsen. Les mer:

13841 fornøyde kunder

L-SERIN Hukommelse har på kort tid blitt en stor suksess - ikke minst er kundene strålende fornøyd og anbefaler produktet videre. Les mer:


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no