Sølvi Kobberstad (65)

”Det fantastiske skjedde”

”Hei, jeg bruker vanligvis ikke kosttilskudd, men etter å ha lest hva L-serin kan gjøre for hjernen min bestemte jeg meg for å prøve.

Det var trist når jeg innså at enkeltord og navn jeg har kunnet i mange år rett og slett hadde forsvunnet. Men etter bare noen uker med L-serin skjedde det fantastiske: Tiden med pinlige forglemmelser var over. Nå husker jeg alt igjen, og det er en lettelse!

Det er også morsomt å oppleve at jeg har fått bedre konsentrasjon og taktiske evner i ulike typer spill som jeg har vært dårligere på i flere år.

Nå satser jeg på at L-serin kan hjelpe meg langt inn i alderdommen.”

Sølvi Kobberstad (65), 2625 Fåberg
Støttepedagog

Merete Johannessen (55)

”Anbefaler L-serin til alle jeg treffer”

“Dette produktet er midt i blinken for meg. Siden jeg startet å innta L‑SERIN Hukommelse for et år siden, har jeg merket stor forskjell i både energinivå og korttidshukommelse.
Jeg er også merkbart mer opplagt på kveldene, sovner lettere og trenger mindre søvn enn før. Dette gjør meg mer uthvilt og bedre i stand til å møte alle hverdagsutfordringer.

Tusen takk for et imponerende effektivt produkt!”

Veldig gledelig hilsen fra hjelpepleier Merete Johannessen (55), 8370 Leknes.

Inger Tove Øien Kristiansen (56)

”L-serin hjalp meg i en hektisk hverdag”

 
”Som selvstendig næringsdrivende sliter jeg med mange oppgaver i en stadig mer stressende hverdag. Da jeg leste om virkestoffet L‑serin, ble jeg nysgjerrig. Kunne dette hjelpe meg?

Jeg hadde ikke noe å tape, så jeg bestemte meg for å teste en prøvepakke med L‑SERIN Hukommelse. Etter en stund merket jeg at stressfølelsen minket og at jeg fikk bedre orden på tankene. Jeg er usikker på om jeg har merket bedring i hukommelsen, men det kommer kanskje med tiden.

Uansett er jeg roligere i både kropp og hode, og hverdagen min er langt bedre nå enn før jeg begynte med L‑SERIN Hukommelse.”

Inger Tove Øien Kristiansen (56), 2450 Rena
Selvstendig næringsdrivende

Illustrasjonsfoto

”Plutselig begynte jeg å huske alle avtalene mine”

”Før jeg begynte med L‑SERIN Hukommelse, følte jeg det som om hodet var fullt av klumpete, grå vatt som jeg ikke kom igjennom når jeg skulle tenke og planlegge.
Nå står jeg opp om morgenen og vet straks hvilken dag det er, og om jeg har avtaler den dagen.

Jeg har ikke lenger vatt i hodet om morgenen, og slipper å arbeide og kave for å få orden på tankene.

Det er så godt å kjenne forbedringen mht hukommelsen, at jeg neppe tør slutte med L‑SERIN Hukommelse.”

Ellen Tove Strand (73), 9321 Moen
Tidligere lærer