Kundereferanser

Glemmer du ofte navn du burde ha husket, eller hvor du la nøklene? Etter hvert som vi blir eldre kan evnen til å innkode, lagre og gjenkjenne informasjon bli endret. Nettopp derfor har vi utviklet L-SERIN Hukommelse.

Det er et banebrytende forskningsbasert naturmiddel med hele ni ulike næringsemner, som er spesielt utvalgt av eksperter, for sin betydning for hjernen og hukommelsen. Det har på kort tid blitt en stor suksess - ikke minst er kundene strålende fornøyd og anbefaler produktet videre. 

Ragnhild Vidjeland Myrholt (65)
"Merkbart bedre etter 2-3 måneder"

Jeg heter Ragnhild Vidjeland Myrholt og bor i Fredrikstad. Jeg er 65 år og har jobbet hele mitt yrkesaktive liv i mange bransjer. Lengst som postfunksjonær og etter hvert som lærer ved ulike skoler.

De senere år har jeg merket at hukommelsen ble variabel, og som lærer gir det en ukomfortabel situasjon. For et par år siden leste jeg om L-serin og syntes jeg ville prøve dette produktet. Etter ca 2-3 måneder oppdaget jeg en merkbar bedring; klare tanker straks jeg våknet, husket bedre møteinnhold, navn og avtaler. Gjorde et avbrekk et år etterpå, men merket straks en tyngre start på dagen. Så det ble bare å "hoppe på toget" igjen. Har funnet formen igjen.

Ragnhild V. Myrholt (65), Fredrikstad

Evald Husby (75)
"Hukommelsen min har aldri vært bedre"

I min familie ble både mor og mormor stadig mer glemsom da de nærmet seg 70-årsalderen. Dette gjorde at jeg følte mer på at min egen hukommelse kunne bli utsatt for samme utvikling.

Jeg har derfor holdt meg godt oppdatert på nyere forskning innen hjernen og hva som påvirker hukommelsen. Plutselig en dag oppdaget jeg en annonse om L-Serin Hukommelse, og jeg fant den meget interessant. Jeg vurderte litt, men da jeg nå selv merket symptomer på økende glemsomhet, ventet jeg ikke lengre, men bestilte en prøvepakke.

Jeg har nå brukt L-Serin i flere år, og jeg registrerer at min hukommelse faktisk aldri har vært bedre.

Evald Husby (75), 9593 Breivikbotn
Fisker

Elfrid Vatne (74)
Elfrid Vatne anbefaler L-SERIN Hukommelse

”Hei, nå er jeg glad jeg gjorde alvor av å prøve L-Serin, for ingen tvil om at den ga meg en ny hverdag! Etter forbausende kort tid skjedde det ”merkelige”: – saker og ting jeg hadde glemt, dukket etter noen øyeblikk opp i minnet mitt igjen! Dette tok jo bort noen bekymringer, så følte meg mye gladere til sinns. Usikker om det skal tilskrives L-Serin direkte.

Merket også nytelse av musikkopplevelser i en høyere grad. Til og med søvnen ble bedre. Så når jeg nå våkner alt for tidlig, tar jeg en L-Serin og sovner ganske så raskt igjen (noe som kunne ta timer tidligere)

God info med prøvepakken, men ringte også kundeservice som utdypet dette på en lettforståelig måte. Anbefaler derfor L-Serin til alle som har lignende utfordringer.

Takknemlig hilsen
Elfrid Vatne (74), 3615 Kongsberg

Johan Schjelderup (81)
"Nå klarer jeg meg ikke uten L-SERIN Hukommelse"

For ca 1 år siden så jeg en brosjyre i et blad. Der ble det reklamert for noe som het L-serin Hukommelse. Av natur var jeg veldig skeptisk, men jeg tenkte at jeg skulle gi det et forsøk.

Det tok omtrent et halvt år før jeg merket virkning av produktet, og nå klarer jeg meg ikke uten. Før jeg begynte med produktet, kunne jeg fort glemme hvor jeg hadde lagt forskjellige ting. For eksempel sertifikatet, bilnøkler og pengebok. Etter at jeg begynte å innta L-serin Hukommelse daglig, har jeg merket at disse hendelsene har preget min hverdag i mye mindre grad.

Jeg merker også at navn har blitt lettere å huske. Før var jeg avhengig av å se personer før jeg husket navnet på dem, mens nå er det nok at jeg tenker på personen. Jeg føler også at jeg har fått mer energi i min hverdag.

Jeg anbefaler L-serin Hukommelse på det varmeste.

Johan Schjelderup (81), 9507 Alta

Else Marie Ch. Tennøy (67)
"Tenker klarere og har bedre konsentrasjon"

"Hei! Jeg startet nå i januar med produktet L-SERIN Hukommelse. Jeg tar én tablett daglig. Allerede etter ca 14 dagers bruk hadde jeg en merkbar virkning på kroppen. 

Bruker vanligvis ikke kosttilskudd, men dette virker! Min hukommelse er blitt bedre. Jeg føler at jeg tenker klarere - er mer "våken" i hodet og har bedre konsentrasjon

Kjekte å oppleve at L-Serin har gitt meg god hjelp med det å huske navn på personer/steder, samt små forglemmelser. L-Serin har en positiv effekt på hele kroppen, faktisk. Ikke minst humøret!

Kan virkelig varmt anbefale andre å prøve L-SERIN Hukommelse!"

Else Marie Ch. Tennøy (67), Ålesund
Hjelpepleier

Bjørn Harald Nordin (71)
”Balansen kom tilbake”

”Jeg startet med å ta 1 tablett med L-serin om dagen for ca 1 år siden.
Fra våren av gikk jeg over til å ta 2 om dagen.

Fra jeg var gutt har jeg alltid likt å ferdes i skog og mark. Med årene har jeg ikke kjent meg like trygg og stø på foten. I sommer snudde dette helt. Balansen kom overraskende tilbake. Nå beveger jeg meg lekende og lett både på stier og ute i terrenget. Hele kroppen er i bevegelse og timing som for 30 år siden.

Mye av det sitter nok også i hodet, for beregningene av hvordan jeg skal komme meg trygt ned et vanskelig og bratt parti går lynraskt og sikkert. Og så moro det er!

Det neste jeg merket av endring var at det som skjedde i hodet mitt gikk mye bedre. Både hukommelsen og bruken av både den, informasjon, sammenhenger mm. fungerte både raskere og ga meg mer trygghet. Alt dette har gitt meg en ny livskvalitet med økt nysgjerrighet og stor glede i hverdagen.”

Med vennlig hilsen Bjørn Harald Nordin (71), Oslo

Merete Johannessen (58)
”Merkbart bedre hukommelse”

“Dette produktet er midt i blinken for meg. Siden jeg startet å innta L-SERIN Hukommelse for fire år siden, har jeg merket stor forskjell i både energinivå og korttidshukommelse.

Jeg er også merkbart mer opplagt på kveldene, sovner lettere og trenger mindre søvn enn før. Dette gjør meg mer uthvilt og bedre i stand til å møte alle hverdagsutfordringer.

Tusen takk for et imponerende effektivt produkt!”

Merete Johannessen (58), 8370 Leknes
Hjelpepleier

L-Serin hukommelse_Nå husker jeg alt igjenSølvi Kobberstad (65)
”Det fantastiske skjedde”

”Hei, jeg bruker vanligvis ikke kosttilskudd, men etter å ha lest hva L-serin kan gjøre for hjernen min bestemte jeg meg for å prøve.

Det var trist når jeg innså at enkeltord og navn jeg har kunnet i mange år rett og slett hadde forsvunnet. Men etter bare noen uker med L-serin skjedde det fantastiske: Tiden med pinlige forglemmelser var over. Nå husker jeg alt igjen, og det er en lettelse!

Det er også morsomt å oppleve at jeg har fått bedre konsentrasjon og taktiske evner i ulike typer spill som jeg har vært dårligere på i flere år.

Nå satser jeg på at L-serin kan hjelpe meg langt inn i alderdommen.”

Sølvi Kobberstad (65), 2625 Fåberg
Støttepedagog

Inger Tove Øien Kristiansen (56)
”L-serin hjalp meg i en hektisk hverdag”

”Som selvstendig næringsdrivende sliter jeg med mange oppgaver i en stadig mer stressende hverdag. Da jeg leste om virkestoffet L-serin, ble jeg nysgjerrig. Kunne dette hjelpe meg?

Jeg hadde ikke noe å tape, så jeg bestemte meg for å teste en prøvepakke med L-SERIN Hukommelse. Etter en stund merket jeg at stressfølelsen minket og at jeg fikk bedre orden på tankene. Jeg er usikker på om jeg har merket bedring i hukommelsen, men det kommer kanskje med tiden.

Uansett er jeg roligere i både kropp og hode, og hverdagen min er langt bedre nå enn før jeg begynte med L-SERIN Hukommelse.”

Inger Tove Øien Kristiansen (56), 2450 Rena
Selvstendig næringsdrivende

Illustrasjonsfoto
"Merkbar forskjell etter 3-4 uker"

Jeg har nå brukt L-Serin i over ett år, og kan si at produktet har snudd opp-ned på hverdagen! Jeg var virkelig redd for å bli dement fordi jeg glemte mer og mer.

Så dukket det opp en annonse om L-Serin som skulle hjelpe på hukommelsen og jeg kjøpte! Jeg fikk en MERKBAR forskjell etter ca 3-4 uker. Jeg tvilte lenge på om det kunne være tilfelle, men hukommelsen har hele tiden bedret seg, og bedrer seg fortsatt!

I tillegg er helsa rent generelt bedre, kanskje fordi jeg ikke stresser og bekymrer meg for å bli dement. TUSEN TAKK for hjelpen til et "yngre liv" i min alder?

Vennlig hilsen Solveig Austrheim (81), Austmarka

Illustrasjonsfoto
”Plutselig begynte jeg å huske alle avtalene mine”

”Før jeg begynte med L-SERIN Hukommelse, følte jeg det som om hodet var fullt av klumpete, grå vatt som jeg ikke kom igjennom når jeg skulle tenke og planlegge.
Nå står jeg opp om morgenen og vet straks hvilken dag det er, og om jeg har avtaler den dagen.

Jeg har ikke lenger vatt i hodet om morgenen, og slipper å arbeide og kave for å få orden på tankene.

Det er så godt å kjenne forbedringen mht hukommelsen, at jeg neppe tør slutte med L-SERIN Hukommelse.”

Tove Strand (73), 9321 Moen
Tidligere lærer


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       Epost: post@l-serin.no