De 5 mest stilte spørsmålene om L-serin

1 Hva er L-SERIN hukommelse?

Hovedingrediensen i L-SERIN Hukommelse er aminosyren L-serin, som kroppen din er avhengig av for å kunne opprettholde viktige funksjoner, bl.a. i hjernen og sentralnervesystemet. Viktigheten av L-serin har egentlig aldri vært et stort tema før nå, da vi har gått ut fra at vi har fått tilstrekkelig mengde gjennom et normalt kosthold.

Ny forskning har nå satt spørsmålstegn ved om moderne kosthold inneholder nok L-serin, med til dels svært alvorlige konsekvenser. På grunn av disse betydelige funnene, gjennomfører FDA (U.S. Food and Drug Assosiation) for øyeblikket omfattende kliniske studier på L-serin.

L-SERIN Hukommelse er en norskprodusert formel som er laget med hensikt å forbedre hjernefunksjonen. Forutenom aminosyren inneholder produktet også 8 andre naturlige ingredienser med dokumenterte virkninger for å bedre hukommelsen (se innholdsfortegnelsen).

2 Hvor lang tid tar det før man merker virkning?

Mange opplever en betydelig bedring av hukommelse og konsentrasjonsevne. Noen mener det hjelper nesten umiddelbart, men de aller fleste bør bruke       L-SERIN Hukommelse i 4 til 8 måneder før merkbar effekt kan oppnås.

3 Finnes det bivirkninger?

Det finnes ingen kjente bivirkninger ved moderat inntak. Husk at ingrediensene i L-SERIN Hukommelse også finnes i vanlig kost. L-SERIN Hukommelse sørger for at du får i deg nok. L-serin har også vært vurdert av det norske Mattilsynet, som har konkludert med at det er helt uproblematisk å innta som kosttilskudd.

All bruk av kosttilskudd i kombinasjon med livsviktige medisiner bør konsulteres med fastlegen.

4 Hvorfor skal jeg innta L-SERIN hukommelse?

Jo eldre vi blir, desto mer svekkes evnen til å innkode, lagre og gjenkjenne informasjon. Denne prosessen starter relativt tidlig i livet vårt, men vi merker den som regel ikke før vi nærmer oss 50-årene. Det er aldri for sent å starte inntaket, da forsøk har vist at økt L-serin nivå styrker hjernefunksjonen uansett alder.

5 Hvordan kan L-SERIN Hukommelse påvirke livet mitt?

Veldig mange som kommer opp i en viss alder, opplever at hukommelsen blir svekket, og svekkelsen har en tendens til å fortsette desto eldre man blir. Forutenom at L-SERIN Hukommelse inneholder flere virkestoffer som hjelper for hukommelsen, er det også svært sannsynlig at økt inntak av selve aminosyren kan hjelpe for andre aldersrelaterte plager.

L-SERIN Hukommelse
er en norskprodusert oppskrift som er laget med hensikt å forbedre hjernefunksjonen og forhindre aldersrelaterte svekkelser av hukommelsen.

L-serin er testet og funnet ufarlig å innta som kosttilskudd av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet i 2016.


Bestill her

Merkbart bedre hukommelse?
For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva L-SERIN Hukommelse™ kan gjøre for deg, gir vi deg hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse. Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger.


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse™ GRATIS* i 60 dager!

Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       Epost: post@l-serin.no