Advertorial

Mer glemsk med alderen?
Derfor tar tusenvis denne aminosyren for hukommelsen

 

 

Med alderen kan evnen til å huske, lagre og gjenkjenne informasjon bli endret.
Ny teknologi gjør også hverdagen mer kompleks og vi blir i tillegg eldre enn før, så hjernen vår må rett og slett vare lenger. For hver og en av oss er derfor det å ha en sterk og klar hjerne når vi blir eldre av stor betydning. De aldersrelaterte utfordringene knyttet til hjernen og hukommelsen øker blant befolkningen og derfor forskes det stadig mer på dette området. Nå har forskere oppdaget at den bittelille aminosyren L-serin kan være nøkkelen til god hukommelse.

Banebrytende forskning og oppsiktsvekkende oppdagelse på Okinawa

Et team på over 50 forskere fra bl.a. Sverige, USA og Australia har oppdaget at aminosyren L-serin er vesentlig viktigere for hjernen enn tidligere antatt. Deres arbeid med aldersrelatert påvirkning på hjernen og andre nevrogeneriske tilstander, førte dem til øya Okinawa utenfor Japan. Der er gjennomsnittsalderen overraskende høy og øyboerne har usedvanlig høy kognitiv funksjon (kort- og langtidshukommelse, oppfattelse og persepsjon). Hva kunne det være som gjorde hjernen deres” så ung og sprek”? Forklaringen på det hele mener forskerne ligger i det særegne kostholdet på Okinawa, som inneholder store mengder med aminosyren L-Serin.
Amerikanske FDA (Food and Drug administration) har startet forskning på L-serins mulige virkeområder og nyttefunksjoner, og forsker spesielt på l-serins sammenheng med blant annet alderspåvirket hukommelse, persepsjon, oppfattelse og forståelse, samt andre nevrogenerative tilstander. (Klikk her for å se studien på L-serin)

Gjennomsnittsalderen på Okinawa er usedvanlig høy, og menneskene der beholder i stor grad hukommelsen inntakt.

 

Norsk firma har utviklet suksessprodukt for hukommelsen med
aminosyren L-serin

Inspirert av de spennende forskerfunnene på Okinawa har Pharma Norge utviklet suksessproduktet L-SERIN Hukommelse. Et produkt for hjernen og hukommelsen hvor hovedingrediensen er nettopp aminosyren L-serin, som blant annet er viktig for funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet vårt. Aminosyrer er små molekyler som  kroppen trenger for å bygge proteiner. Proteiner er kroppens byggesteiner og bygger opp nye celler og reparerer og vedlikeholder celler vi allerede har i kroppen.I tillegg inneholder produktet syv andre næringsemner spesielt utvalgt av dyktige eksperter for å bidra til god hukommelse. Noen av disse ingrediensene er urten Bacopa Monnieri som i årevis har blitt brukt i Ayurvedisk medisin for å bedre læringsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen, viktige B-vitaminer (B12, B1 og B3) som blant annet bidrar til normal psykologisk funksjon og nervesystemets normale funksjon, Acetyl L-carnitine, og solbærekstrakt som er rik på beskyttende antioksidanter som hjelper til med å beskytte celler i hjernen og kroppen mot ødeleggelser fra frie radikaler. Les mer om innhold her. Aminosyren L-serin er også testet og funnet trygt å innta som kosttilskudd av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet i 2016.

Nå kan du prøve L-SERIN Hukommelse gratis* i hele 60 dager

 

Tusenvis av nordmenn tar L-Serin Hukommelse hver dag

Evald Husby er en av mange tusen nordmenn som tar L-Serin Hukommelse hver dag og han er svært fornøyd med resultatet. Evald forteller at han har holdt seg godt oppdatert på nyere forskning og hva som påvirker hukommelsen. Da han selv merket tegn på økende glemsomhet, prøvde han L-Serin Hukommelse. Han har nå brukt produktet i flere år og mener selv at hukommelsen aldri har vært bedre.

Evald er bare en av mange nordmenn som anbefaler L-Serin Hukommelse videre.
Produktet har på kort tid blitt et bestselgende tilskudd for hjernen og hukommelsen i Norge.

 

For at flere skal få mulighet til å oppleve hva L-serin kan bidra med, får du nå muligheten til å prøve L-Serin hukommelse gratis* i hele 60 dager. Gi hjernen ekstra kraft og påfyll og benytt deg av denne svært gode muligheten i dag. *Du betaler kun kr 79 i frakt.

 

Prøv Gratis*

 

 Disclaimer


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no