Advertorial

Følte seg mer glemsk med alderen –fant løsning som
ga en ny hverdag

 

Ingrid Eik er en av mange nordmenn som tar aminosyren L-serin for hukommelsen.

Hukommelsen min har aldri vært bedre, sier Evald Huseby. Dette har gitt meg en ny hverdag, sier Elfrid Vatne. Jeg husker generelt bedre, sier Ingrid Eik. Felles for dem alle er at de har oppdaget fordelene med en liten aminosyre kalt L-Serin.

Med alderen kan evnen til å huske, lagre og gjenkjenne informasjon bli endret. Noen tegn på dette kan være at man av og til glemmer navn man føler man burde husket, at man lettere glemmer gjøremål eller tidspunkter, føler at hukommelsen har endret seg med årene, eller litt for lett mister konsentrasjonen. For mange nordmenn føles dette begrensende i hverdagen, og man blir kanskje ikke like aktiv som før. De du møter under følte alle på at hukommelsen hadde endret seg og tok et grep som ga dem en ny hverdag.  

Nå kan du prøve L-SERIN Hukommelse gratis* i hele 60 dager

Evald anbefaler L-serin for hjernen og hukommelsen

Hukommelsen min har aldri vært bedre

I min familie ble både mor og mormor stadig mer glemsom da de nærmet seg 70-årsalderen. Dette gjorde at jeg følte mer på at min egen hukommelse kunne bli utsatt for samme utvikling, sier Evald. Jeg har derfor holdt meg godt oppdatert på nyere forskning innen hjernen og hva som påvirker hukommelsen, forteller han. Da jeg selv merket tegn på økende glemsomhet, ventet jeg ikke lengre.

"Jeg har nå brukt L-Serin i flere år, og jeg registrerer at min hukommelse faktisk aldri har vært bedre"

Evald Husby (75), 9593 Breivikbotn, fisker

Forskerfunn: Aminosyre viktigere for hjernen og hukommelsen enn tidligere antatt

Et team på over 50 forskere fra bl.a. Sverige, USA og Australia har oppdaget at aminosyren L-serin er vesentlig viktigere for hjernen og hukommelsen enn tidligere antatt. Deres arbeid med aldersrelatert påvirkning på hjernen og andre nevrogeneriske tilstander, førte dem til øya Okinawa utenfor Japan. Der er gjennomsnittsalderen overraskende høy og øyboerne har usedvanlig høy kognitiv funksjon (kort- og langtidshukommelse, oppfattelse og persepsjon). Hva kunne det være som gjorde hjernen og kroppen deres” så ung og sprek”? Forklaringen på det hele mener forskerne ligger i det særegne kostholdet på Okinawa, som inneholder store mengder med aminosyren L-Serin. (Klikk her for å se studien på L-serin)

Den bittelille aminosyren L-Serin inngår i viktige funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. Etter hvert som vi blir eldre produserer kroppen mindre av denne aminosyren selv, og da kan det være smart å gi kroppen et tilskudd. Spesielt siden vårt vestlige kosthold ikke inneholder like mye L-Serin. Kroppen din bruker allerede L-Serin, den trenger kanskje bare litt mer av den etter hvert som man blir eldre.

Aminosyrer er små molekyler kroppen trenger blant annet for å bygge proteiner. Proteiner som er kroppens byggesteiner, bygger opp nye celler og reparerer og vedlikeholder celler vi allerede har i kroppen og hjernen. Proteiner er også viktig for de stoffene som sørger for overføring av informasjon mellom hjernecellene.

 

Gjennomsnittsalderen på Okinawa er usedvanlig høy, og menneskene der beholder i stor grad hukommelsen inntakt.

Ingrid anbefaler L-Serin for hukommelsen

Jeg husker generelt bedre

Jeg begynte med L-Serin sommeren 2021 og husker generelt bedre sier Ingrid Eik. Ingrid som er pensjonist etter å ha jobbet 36 år i politiet, forteller at hun etter en stund ble klar over at hun sjeldnere lette etter ord og har fått en bedre totaloversikt over ting som skal ordnes og gjøres i hverdagen.

Ingrid Eik (63)
Pensjonist etter 36 år i politiet

Nå kan du prøve L-SERIN Hukommelse gratis* i hele 60 dager

Elfrid anbefaler L-Serin for hukommelsen

Det er ingen tvil om at L-serin ga meg en ny hverdag

Nå er jeg glad jeg gjorde alvor av å prøve L-Serin, for ingen tvil om at den ga meg en ny hverdag sier Elfrid Vatne. Hun forteller at etter forbausende kort tid dukket saker og ting hun hadde glemt, opp i minnet igjen. Til og med søvnen ble bedre, sier hun.

Elfrid Vatne (74), 3615 Kongsberg 

Banebrytende suksessprodukt med aminosyren L-Serin spesielt utviklet for hjernen og hukommelsen

Ingrid, Evald og Elfrid tar L-SERIN Hukommelse et banebrytende tilskudd som inneholder aminosyren L-Serin og 8 andre næringsemner som er spesielt utvalgt for hjernen og hukommelsen. De er veldig fornøyde med resultatet og anbefaler produktet videre. De er bare noen av mange tusen nordmenn som tar suksessproduktet hver dag.

I tillegg til den bittelille og svært så viktige aminosyren L-serin, inneholder L-Serin Hukommelse blant annet Bacopa Monnieri en urt, som i Ayurvedisk medisin i lang tid har blitt brukt til å bedre læringsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen. Det inneholder også viktige B-vitaminer (B12, B1 og B3) som blant annet bidrar til normal psykologisk funksjon og nervesystemets normale funksjon. Vitamin E som bidrar til å beskytte cellene i kroppen og hjernen mot oksidativt stress, Acetyl L-Carnitine, og solbærekstrakt som er rik på beskyttende antioksidanter. Antioksidanter hjelper til med å beskytte celler i hjernen og kroppen mot ødeleggelser fra frie radikaler. Les mer om innhold her.

Aminosyren L-serin er testet og funnet trygt å innta som kosttilskudd av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet i 2016.

Knut Johannes anbefaler L-Serin for hukommelsen

Nå har jeg hukommelse og korttidsminnet på plass

Knut Johannes er 78 år, og pensjonist etter å ha vært i politiet og Forsvaret i nærmere 40 år. Han begynte med L-Serin Hukommelse for over to år siden, og følte det fungerte godt. Det har medført at jeg ikke bare har hukommelsen på plass, men også korttidsminnet, sier Knut Johannes. Det har virkelig gitt meg en trygg og oversiktlig hverdag. Jeg anbefaler L-Serin Hukommelse. Det er helt klart at jeg selv vil fortsette å bruke dette i lang tid fremover, forteller han.

Knut Johannes Stoppenbrink- Gundersen (78)

Vi lever lenger og ny teknologi gjør hverdagen mer kompleks

Vi lever stadig lenger og hjernen vår må rett og slett vare lenger. De aldersrelaterte utfordringene knyttet til hjernen og hukommelsen øker blant befolkningen, derfor forskes det stadig mer på dette området. Ny teknologi gjør også hverdagen mer kompleks, og det krever stadig mer av oss å henge med.

Derfor er det ekstra viktig å ta godt vare på hjernen. Den rommer både minner og hukommelse, og skal til enhver tid ha kraft og kapasitet nok til å gjennomføre hverdagens små og store utfordringer.

Nå kan du prøve L-SERIN Hukommelse gratis* i hele 60 dager

Brit anbefaler L-Serin for hjernen og hukommelsen

Jeg mener at hjernen min fungerer bedre og hukommelsen er klarere

For noen år siden syntes Brit at hun glemte litt mer enn tidliger. Det er jo normalt med økende alder, sier hun. Jeg takket ja til å prøve L-Serin Hukommelse og det har fungert bra for meg, forteller hun. I tillegg har jeg nære bekjente som begynte å ta produktet før meg som anbefalte produktet. L-Serin Hukommelse tror de på, og det gjør jeg også, sier hun.

"Jeg mener at hjernen min fungerer bedre, eller tankene og hukommelsen er
klarere etter disse årenes bruk av produktet"

Brit K. Eckbo (76), lærer og rådgiver

Derfor tar mange tusen nordmenn L-Serin Hukommelse

L-Serin Hukommelse har blitt en folkefavoritt. Daglig kommer det tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som blant annet forteller om bedre hukommelse, økt konsentrasjon og mer energi. På vårt hovedkontor på Myre i Vesterålen jobbes det på spreng for å dekke en stadig økende etterspørsel.

Nå har også DU sjansen til å prøve L-serin og alle de utvalgte ingrediensene i L-SERIN Hukommelse.

Odd Arne anbefaler L-Serin for hjernen og hukommelsen

Enklere å huske løsningsord og løse kryssord

Det er klart hukommelsen endres med alderen, det har jeg merket sier Odd Arne. Jeg elsker å lese, men jeg har opplevd at jeg kan ha lest et kapittel, men har måttet skumme igjennom det for å få tak i sammenhengen. Odd Arne har brukt L-Serin Hukommelse siden sommeren 2021. Etter en stund merket jeg at ting hadde endret seg, sier han. Det gjaldt ikke bare hukommelsen, men også konsentrasjonsevnen. Jeg er en lidenskapelig kryssordløser og en bedre hukommelse hjelper meg til å huske løsningsord som gjør løsning av til dels vanskelige kryssord enklere.

"Jeg anbefaler L-Serin Hukommelse,
produktet holder det det lover"

Odd Arne Riise (77), lærer

Bilde av eske L-Serin Hukommelse

Hvem sier man må bli mer glemsk med alderen

Er du blant de mange som kjenner at hukommelsen har endret seg med årene, og har lyst til å oppleve hva bestselgeren L-Serin Hukommelse kan bidra med for deg.

Nå kan du prøve det norskproduserte suksessproduktet tusenvis av nordmenn tar GRATIS* i hele 60 dager.

 

 Bestill her

 

 Disclaimer


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no