Proppfull av ingredienser med dokumentert effekt for hele hjernen

Din mentale helse er superviktig. Det forskes stadig mer på dette området, for det er dessverre slik at de aldersrelaterte utfordringene knyttet til hjernen og hukommelsen øker blant befolkningen generelt. Det er viktig å ta vare på din mentale helse, som rommer både minner, hukommelse og som til enhver tid ha hjernekraft nok til å gjennomføre hverdagens små og store utfordringer.

L-SERIN Hukommelse er utviklet og blir produsert i Norge. Det består av hele ni forskjellige næringsemner, med ulik virkning og betydning for hjernen og hukommelsen. Disse er nøye utvalgt av eksperter, nettopp for at hjernen din skal ha de beste forutsetninger for å fortsette å være i sin beste form:

L-serin er en bitteliten aminosyre som kroppen din er avhengig av for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen. L-serins betydning har vært kjent lenge, men etter at NRK viste dokumentarprogrammet «Algen som dreper» laget av SVT (Sveriges Television), har salget av aminosyren mangedoblet seg. Dokumentaren omhandler forskeren Paul Alan Cox og hans team på mer enn 50 forskere som studerer sammenhengen mellom L-serin og hukommelsen.

Acetyl L-Carnitine er en endogen substans som synes å ha flere positive effekter på cerebrale og nevronale degenerative prosesser. Noen av disse effektene er godt dokumentert, mens andre er på et tidlig stadium (www.relis.no).

Dokumentert helsegevinst: Acetyl L-Carnitine bidrar til å støtte opp om, og opprettholde en frisk og klar hjerne.

Ekstrakt fra solbær kjenner vi jo nærmest fra vår egen hage. Det er en kraftig antioksidant som er svært god for blodsirkulasjonen. Som alle andre organer, er også hjernen avhengig av oksygenet som blodet frakter. Det er derfor viktig å opprettholde friske og sunne blodbaner.

Dokumentert helsegevinst: Sikre god blodgjennomstrømming!

Brahmi (Bacopa Monnieri) er en indisk urt, som i ayurvedisk medisin har blitt brukt til å bedre læringsevnen. De tradisjonelle anvendelsesområdene for denne urten har blitt bekreftet av moderne forskning, særlig den positive virkningen på hjernen.

Dokumenterte helsegevinster:

Bacopa Monnieri kan bedre konsentrasjon og hukommelse, hjelpe til med å opprettholde en god kognitiv forståelse og opprettholde minnet etterhvert som vi blir eldre. I tillegg ivaretar urten kognitiv forståelse, opprettholder en sunn blodgjennomstrømming, og er forbundet med høy yteevne for hjernen generelt.

Bacopa Monnieri inneholder en stor andel naturlige antioksidanter som beskytter mot frie radikalers skader på hjernen. Antioksidantene hjelper til med å beskytte celler og vev i hjernen fra ødeleggelser fra oksidativt stress.

Bacopa Monnieri har en positiv effekt på hjernen, kan forbedre både kort- og langtidshukommelsen, og øke konsentrasjonsevnen og intelligensen.

Bacopa Monnieri kan hjelpe til med å forhindre stress.

Fosfatidylkolin er et viktig vannløselig næringsemne. Kroppen bruker det til å utvikle en viktig kjemikalie til hjernen som kalles acetylkolin. Acetylkolin er viktig for bl. a hukommelsen, og næringsemnet blir brukt for både kort- og langtidshukommelse.

Vitamin B1, B3 (Niacin), B12:

Dokumentert helsegevinst: B-vitaminer hjelper til med å opprettholde aktivitetsnivå, hukommelse og fremme mental konsentrasjon.

Vitamin E:

Dokumentert helsegevinst: Vitamin E hjelper på hukommelsen og oppfattelsesevnen, spesielt hos eldre.

 

Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold, og skal heller ikke erstatte legemidler. All bruk av kosttilskudd og annen mat i kombinasjon med livsviktige medisiner bør konsulteres med fastlegen din. Gravide bør også konsultere fastlegen.

Innhold per døgndose 1 tablett 2 tabletter
L-serine 400 mg 800 mg
Acetyl L-carnitine 50 mg 100 mg
Solbærekstrakt 50 mg 100 mg
Brahmi ekstrakt 50 mg 100 mg
Fosfatidylkolin 20 mg 40 mg
Niacin 8 mg (50*) 16 mg (100*)
Vitamin E 6 mg(50*) 12 mg (100*)
Vitamin B12 1,25 ?g (50*) 2,5 ?g (100*)
Vitamin B1 0,55 mg (50*) 1,1 mg (100*)
*% av referanseinntak    

Bestill her

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse™ GRATIS* i 60 dager!

Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       Epost: post@l-serin.no