Spesielt utvalgte næringsemner for hjernen og hukommelsen

Vi lever stadig lengere og de aldersrelaterte utfordringene knyttet til hjernen og hukommelsen øker blant befolkningen, derfor forskes det stadig mer på dette området.

Det er vikitg å ta vare på hjernen. Den rommer både minner og hukommelse, og skal til enhver tid ha kraft og kapasitet nok til å gjennomføre hverdagens små og store utfordringer.

Spesielt utvalgte næringsemner for hjernen og hukommelsen:

L-serin er en bitteliten aminosyre som kroppen din er avhengig av for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen. L-serins betydning har vært kjent lenge, men etter at NRK viste dokumentarprogrammet «Algen som dreper» laget av SVT (Sveriges Television), har salget av aminosyren mangedoblet seg. Dokumentaren omhandler forskeren Paul Alan Cox og hans team på mer enn 50 forskere som studerer sammenhengen mellom L-serin og hukommelsen.

Bacopa Monnieri (Brahmi) er en indisk urt, som i ayurvedisk medisin i lang tid har blitt brukt til å bedre læringsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen. Mange av de tradisjonelle anvendelsesområdene for denne urten har blitt bekreftet av moderne forskning, og da særlig den positive virkningen på hjernen. Dette understøttes stadig av nye forskningsresultater: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11498727/

Bacopa Monnieri støtter sentralnervesystemet og har en positiv virkning på hippocampus.

Hippocampus finnes i hjernen hos alle virveldyr. Den spiller en viktig rolle for læring og korttidshukommelse, samt konsolidering av faktakunnskaper og for orientering, og den står derfor sentralt i problematikken rundt aldersrelaterte utfordringer i hjernen.
Kilde: https://sml.snl.no/hippocampus.

Bacopa Monnieri inneholder også en stor andel naturlige antioksidanter som beskytter mot frie radikalers skader på hjernen. Antioksidantene hjelper til med å beskytte celler og vev i hjernen fra ødeleggelser fra oksidativt stress.

Acetyl L-Carnitine er en endogen substans som synes å ha flere positive effekter på cerebrale og nevronale degenerative prosesser. Noen av disse effektene er godt dokumentert, mens andre er på et tidlig stadium (www.relis.no).

Acetyl L-Carnitine kan bidra til å opprettholde en frisk og klar hjerne.

Ekstrakt fra solbær er en kraftig antioksidant som er svært bra for blodsirkulasjonen. Som alle andre organer, er også hjernen avhengig av oksygenet som blodet frakter. Det er derfor viktig å opprettholde friske og sunne blodbaner. Ekstrakt fra solbær sikrer god blodgjennomstrømming, og dermed oksygen til i hjernen.

Fosfatidylkolin er et viktig vannløselig næringsemne. Kroppen bruker det til å utvikle en viktig kjemikalie til hjernen som kalles acetylkolin. Acetylkolin er viktig for bl. a kort- og langtids-hukommelse.

Vitamin B1, B3 (Niacin), B12:
B-vitaminer hjelper til med å opprettholde aktivitetsnivå, hukommelse og fremme mental konsentrasjon.

Vitamin E:
Antioksidanten E-vitamin som kan bidra til å beskytte cellene i kroppen og hjernen mot oksidativt stress.

L-SERIN Hukommelse er utviklet og blir produsert i Norge.
Det består av hele ni forskjellige næringsemner, med ulik betydning for hjernen og hukommelsen. Disse er nøye utvalgt av eksperter, nettopp for at hjernen din skal ha de beste forutsetninger for å være i sin beste form

Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold, og skal heller ikke erstatte legemidler. All bruk av kosttilskudd og annen mat i kombinasjon med livsviktige medisiner bør konsulteres med fastlegen din. Gravide og ammende bør også konsultere fastlegen før bruk.

Innhold per døgndose 1 tablett 2 tabletter
L-serine 400 mg 800 mg
Acetyl L-carnitine 50 mg 100 mg
Solbærekstrakt 50 mg 100 mg

Bacopa Monnieri
(Brahmi ekstrakt)

50 mg 100 mg
Fosfatidylkolin 20 mg 40 mg
Niacin (B3) 8 mg (50*) 16 mg (100*)
Vitamin E 6 mg(50*) 12 mg (100*)
Vitamin B12 1,25 µg (50*) 2,5 µg (100*)
Vitamin B1 0,55 mg (50*) 1,1 mg (100*)
*% av referanseinntak    

Bestill her

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no