Enter title here

Suksessprodukt med spesielt utvalgte ingredienser for hjerne, hukommelse og konsentrasjon

Med alderen kan evnen til å huske, lagre og gjenkjenne informasjon bli endret. Denne prosessen starter relativt tidlig i livet vårt, men mange merker den som regel ikke før i 50-årsalderen eller senere. Still deg selv gjerne spørsmålet: Hender det at du:

  • av og til glemmer navn som du faktisk burde husket?
  • sliter med å huske gjøremål eller tidspunkt?
  • føler at hukommelsen din har endret seg med årene?
  • litt for lett mister konsentrasjonen?

Da kan det norskproduserte produktet L-SERIN Hukommelse være løsningen for deg. Det har på kort tid blitt en stor suksess - ikke minst er kundene strålende fornøyd. Ingrediensene i produktet er spesielt plukket ut av eksperter basert på forskning, for sin betydning på den kognitive helsen; herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjonen, innlæringen, oppfattelsen og generell tolkning.

Bilde av eske med L-Serin hukommelse

 

Om du vil ta vare på en frisk og klar hjerne, god hukommelse, høy mental yteevne og oppfattelse, så kan vi basert på forskning og dokumentasjon på de utvalgte ingredienser, virkelig anbefale deg å prøve. 

 

Derfor bør du prøve L-SERIN Hukommelse!

Forskere anbefaler L-Serin

Et team på over 50 forskere fra bl.a. Sverige, USA og Australia har oppdaget at aminosyren L-serin er vesentlig viktigere for hjernen enn tidligere antatt. Les mer:

Les mer

Viktige næringsstoffer for hjernen og hukommelsen

L-SERIN Hukommelse er utviklet og blir produsert i Norge. Det består av hele ni forskjellige næringsemner, med ulik betydning for hjernen og hukommelsen. Les mer:

Les mer

Spørsmål og svar

De 5 mest stilte spørsmålene om
L-SERIN Hukommelse. Les mer:

Les mer

Hjernetrim

Hjernen trenger trening, akkurat som resten av kroppen for å holde seg sunn og sterk. Litt morsom hjernetrim er godt for hukommelsen. Les mer:

Les mer

Over 15 000 fornøyde kunder

Etter forbausende kort tid skjedde det ”merkelige”: – saker og ting jeg hadde glemt, dukket opp i minnet mitt igjen! Les mer:

 

Les mer

Bacopa Monnieri- brukt i århundrer for god hukommelse

Bacopa Monnieri (Brahmi) er en urt, som i Ayurvedisk medisin i århundrer har blitt brukt til å bedre læringsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen. Les mer:

Les mer

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no