Kosttilskudd 
utviklet og produsert i Norge

Pharma Norge AS (Pharma Norge) holder til i naturskjønne Øksnes i Vesterålen. Selv om selskapet ble etablert først i 2018, har vi som eier og jobber her mer enn 25 års erfaring med utvikling og salg av kosttilskudd og naturpreparater.

Vi har bred erfaring, og vi har tidligere jobbet i noen av Nordens største og mest vellykkete kosttilskuddsselskaper, inntil vi startet vårt eget selskap. For oss er kvalitet ekstremt viktig. Vi er opptatt av naturpreparater og kosttilskudd som et supplement til en sunnere og bedre helse, og for økt trivsel i hverdagen.

En av grunnene til at vi ønsket å starte vårt eget selskap er vårt bestemte fokus på utvikling av kvalitetsprodukter. Vi utvikler og selger produkter med ingredienser som har en positiv helsegevinst for deg, og vi er opptatt av å kunne tilby naturprodukter som du føler at du får god nytte av.

Vi ønsker å formidle erfaring og opplevelser fra våre kunders egen bruk av kosttilskuddene våre.

Vi ønsker også å legge til rette for at du som kunde skal kunne ta gode, bevisste og relevante valg om kosttilskudd som passer for deg.

I tillegg til L-SERIN Hukommelse selger vi også Somnia Plus og ArtroShield.

 

Bedre helse er en bedre hverdag

Alle våre produkter er produsert av Pharmatech utenfor Fredrikstad og de kan kun handles direkte fra oss. Våre produkter har høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Abonnementsordningen vår skal gjøre det enkelt for deg som kunde, og sikrer deg regelmessige forsendelser av dine tilskudd, slik at du ikke går tom. Enkelt, fleksibelt og trygt.

Husk at det er viktig å innta kosttilskuddet hver dag, det er da det vil gi best nytte for deg – kosttilskuddet virker ikke om du lar det
stå i skapet.

Vårt kundesenter har dyktige medarbeidere som setter deg først, og vi tilbyr derfor fleksible leveranser. Dersom du ønsker en ekstra levering eller å utsette neste leveranse litt, er det bare å ta kontakt. Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7580 3565 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@l-serin.no

Vår postadresse er Pharma Norge AS, postboks 144, 8439 Myre


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no