Kosttilskudd med dokumentert effekt

Pharma Norge AS (Pharma Norge) holder til i naturskjønne Øksnes i Vesterålen. Selv om selskapet ble etablert først i 2018, har vi som eier og jobber her mer enn 25 års erfaring med utvikling og salg av kosttilskudd og naturpreparater.

Vi har bred erfaring, og vi har tidligere jobbet i noen av Nordens største og mest vellykkete kosttilskuddsselskaper, inntil vi startet vårt eget selskap. For oss er kvalitet ekstremt viktig. Vi opptatt av naturpreparater og kosttilskudd som en aktiv hjelp ved ulike plager, som et supplement til en sunnere og bedre helse, og for økt trivsel i hverdagen.

En av grunnene til at vi ønsket å starte vårt eget selskap er vår bestemte fokus på utvikling av kvalitetsprodukter basert på allerede godkjent og akseptert forskning, med dokumentert virkning. Vi utvikler og selger kun produkter med ingredienser som har en dokumentert positiv helsegevinst for deg, og vi er opptatt av å kunne tilby naturprodukter der du som person får hjelp.

Det er av stor betydning for oss å kunne fortelle deg som kunde om både fakta og den forskning og dokumentasjon som finnes på ingrediensnivå for hvert enkelt produkt vi tilbyr. Vi ønsker også å formidle erfaring og opplevelser fra våre kunders egen bruk av kosttilskuddene våre. Vi vil formidle fakta slik at vi kan legge til rette for at du som kunde skal kunne ta gode, bevisste og relevante valg om kosttilskudd som passer for deg.

I tillegg til L-SERIN Hukommelse selger vi også SUNN 365 og ReAktin.

 

Bedre helse er en bedre hverdag

Alle våre produkter er produsert av Pharmatech utenfor Fredrikstad og de kan kun handles direkte fra oss. Våre produkter har høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Abonnementsordningen vår skal gjøre det enkelt for deg som kunde, og sikrer deg regelmessige forsendelser av dine tilskudd, slik at du ikke går tom. Enkelt, fleksibelt og trygt.

Husk at det er viktig å innta kosttilskuddet hver dag, det er da det vil ha effekt for deg – kosttilskuddet virker ikke om du lar det stå i skapet.

Vårt kundesenter har dyktige medarbeidere som setter deg først, og vi tilbyr derfor fleksible leveranser. Dersom du ønsker en ekstra levering eller å utsette neste leveranse litt, er det bare å ta kontakt. Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7580 3565 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til post@l-serin.no

Vår postadresse er Pharma Norge AS, postboks 144, 8439 Myre


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no