Kundereferanser

Live A. Rovik

”Føler meg som et nytt menneske”

” For en stund siden merket jeg at hukommelsen min begynte å svikte.
Jeg glemte stadig oftere små hendelser, som hvor jeg hadde lagt ting. Dagene svingte mellom redsel og fortvilelse. Så fikk jeg høre om naturproduktet L-serin Hukommelse. Jeg var desperat, men forhørte meg for sikkerhets skyld med fagpersoner og fikk bekreftet at L-serin var noe vi ofte manglet i voksen alder. Så jeg tenkte: HVORFOR IKKE?

Jeg BESTEMTE meg da de første 2 mnd er GRATIS. De første ukene merket jeg ingenting, og tenkte dette var bare tull, men så etter som dagene gikk skjedde det noe. Jeg husket faktisk mer og mer ang små dagligdagse ting.

Og nå, allerede etter 2 esker FUNKER det virkelig. Nå føler jeg meg opplagt og pigg, og går lange daglige turer. Lykke til – det er GARANTERT verd å prøve!”

Live A. Rovik, 4100 Jørpeland

Bjørn Harald Nordin (71)
”L-serin har gitt meg ny livskvalitet”

”Jeg startet med å ta 1 tablett med L-serin om dagen for ca 1 år siden.
Fra våren av gikk jeg over til å ta 2 om dagen.

Fra jeg var gutt har jeg alltid likt å ferdes i skog og mark. Med årene har jeg ikke kjent meg like trygg og stø på foten. I sommer snudde dette helt. Balansen kom overraskende tilbake. Nå beveger jeg meg lekende og lett både på stier og ute i terrenget. Hele kroppen er i bevegelse og timing som for 30 år siden.

Mye av det sitter nok også i hodet, for beregningene av hvordan jeg skal komme meg trygt ned et vanskelig og bratt parti går lynraskt og sikkert. Og så moro det er!

Det neste jeg merket av endring var at det som skjedde i hodet mitt gikk mye bedre. Både hukommelsen og bruken av både den, informasjon, sammenhenger mm. fungerte både raskere og ga meg mer trygghet. Alt dette har gitt meg en ny livskvalitet med økt nysgjerrighet og stor glede i hverdagen.”

Med vennlig hilsen Bjørn Harald Nordin, Oslo

Merete Johannessen (55)
”Merkbart bedre hukommelse”

“Dette produktet er midt i blinken for meg. Siden jeg startet å innta L-SERIN Hukommelse for et år siden, har jeg merket stor forskjell i både energinivå og korttidshukommelse.

Jeg er også merkbart mer opplagt på kveldene, sovner lettere og trenger mindre søvn enn før. Dette gjør meg mer uthvilt og bedre i stand til å møte alle hverdagsutfordringer.

Tusen takk for et imponerende effektivt produkt!”

Merete Johannessen (55), 8370 Leknes
Hjelpepleier

Elfrid Vatne (74)
”Anbefaler L-Serin”

”Hei, nå er jeg glad jeg gjorde alvor av å prøve L-Serin, for ingen tvil om at den ga meg en ny hverdag! Etter forbausende kort tid skjedde det ”merkelige”: – saker og ting jeg hadde glemt, dukket etter noen øyeblikk opp i minnet mitt igjen! Dette tok jo bort noen bekymringer, så følte meg mye gladere til sinns. Usikker om det skal tilskrives L-Serin direkte.

Merket også nytelse av musikkopplevelser i en høyere grad. Til og med søvnen ble bedre. Så når jeg nå våkner alt for tidlig, tar jeg en L-Serin og sovner ganske så raskt igjen (noe som kunne ta timer tidligere)

God info med prøvepakken, men ringte også kundeservice som utdypet dette på en lettforståelig måte. Anbefaler derfor L-Serin til alle som har lignende utfordringer. Og selvsagt ikke bruker medisiner som beskrevet
på nettsiden.”

Takknemlig hilsen
Elfrid Vatne (74), 3615 Kongsberg

Sølvi Kobberstad (65)
”Det fantastiske skjedde”

”Hei, jeg bruker vanligvis ikke kosttilskudd, men etter å ha lest hva L-serin kan gjøre for hjernen min bestemte jeg meg for å prøve.

Det var trist når jeg innså at enkeltord og navn jeg har kunnet i mange år rett og slett hadde forsvunnet. Men etter bare noen uker med L-serin skjedde det fantastiske: Tiden med pinlige forglemmelser var over. Nå husker jeg alt igjen, og det er en lettelse!

Det er også morsomt å oppleve at jeg har fått bedre konsentrasjon og taktiske evner i ulike typer spill som jeg har vært dårligere på i flere år.

Nå satser jeg på at L-serin kan hjelpe meg langt inn i alderdommen.”

Sølvi Kobberstad (65), 2625 Fåberg
Støttepedagog

Inger Tove Øien Kristiansen (56)
”L-serin hjalp meg i en hektisk hverdag”

”Som selvstendig næringsdrivende sliter jeg med mange oppgaver i en stadig mer stressende hverdag. Da jeg leste om virkestoffet L-serin, ble jeg nysgjerrig. Kunne dette hjelpe meg?

Jeg hadde ikke noe å tape, så jeg bestemte meg for å teste en prøvepakke med L-SERIN Hukommelse. Etter en stund merket jeg at stressfølelsen minket og at jeg fikk bedre orden på tankene. Jeg er usikker på om jeg har merket bedring i hukommelsen, men det kommer kanskje med tiden.

Uansett er jeg roligere i både kropp og hode, og hverdagen min er langt bedre nå enn før jeg begynte med L-SERIN Hukommelse.”

Inger Tove Øien Kristiansen (56), 2450 Rena
Selvstendig næringsdrivende

Illustrasjonsfoto
”Plutselig begynte jeg å huske alle avtalene mine”

”Før jeg begynte med L-SERIN Hukommelse, følte jeg det som om hodet var fullt av klumpete, grå vatt som jeg ikke kom igjennom når jeg skulle tenke og planlegge.
Nå står jeg opp om morgenen og vet straks hvilken dag det er, og om jeg har avtaler den dagen.

Jeg har ikke lenger vatt i hodet om morgenen, og slipper å arbeide og kave for å få orden på tankene.

Det er så godt å kjenne forbedringen mht hukommelsen, at jeg neppe tør slutte med L-SERIN Hukommelse.”

Ellen Tove Strand (73), 9321 Moen
Tidligere lærer


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse™ GRATIS* i 60 dager!

Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       Epost: post@l-serin.no