De 5 mest stilte spørsmålene om L-serin

1 Hva er L-SERIN Hukommelse?

L-SERIN Hukommelse er et nytt og banebrytende produkt med hele ni ulike næringsemner. Alle ingrediensen er nøye valgt ut i forhold til virkningen og betydningen på den kognitive funksjonen, herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

I tillegg til den bittelille og svært så viktige aminosyren L-serin, finnes:

  • Brahmi-ekstrakt som i lang tid har blitt brukt for å fremme konsentrasjon, hukommelse og læringsevne.
  • Acetyl-L-carnitine som bidrar til å støtte og opprettholde en normal hjernefunksjon
  • Antioksidanten E-vitamin som kan bidra til å opprettholde minnet og bevare normal persepsjon
  • Solbærekstrakt som er rik på beskyttende antioksidanter

Se fanen Innhold for komplett liste og oversikt over dine helsegevinster.

2 Hva er det som er så spesielt med L-serin?

L-serin er en bitteliten aminosyre som kroppen din er avhengig av for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. Etter at NRK i 2017 og 2019 viste den svenske dokumentaren om L-serins evne til å beskytte hjernen, har inntaket i Norge nærmest eksplodert.

Dokumentaren forteller om et team på mer enn 50 forskere fra mange nasjoner, deriblant Sverige, deres forskning på L-serin, og deres spennende og viktige oppdagelser som gjør at det nå forskes stadig mer på denne viktige aminosyrens betydning for hele din kognitiv helse (hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning).

I naturproduktet L-SERIN Hukommelse er det hele ni viktige ingredienser, og hver tablett er proppfull av virkestoffer med dokumentert effekt på hjernen og hele den kognitive funksjonen

Se fanen Innhold for komplett liste og oversikt over dine helsegevinster.

3 Hvor lenge bør jeg ta L-SERIN Hukommelse?

Det er hele ni forskjellige virkestoffer i L-SERIN Hukommelse. Sammensetningen av disse er gjort for å opprettholde og forbedre din kognitive funksjon, herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

Ingrediensene vil virke over tid og kan sees på som en investering i egen helse. L-SERIN Hukommelse er utviklet for å arbeide kontinuerlig, og som med all annen mat er det ved langvarig bruk at kroppen får den beste effekten. Som det hevdes: "Man blir hva man spiser"!

Hver og en av oss er forskjellig og kroppen har individuelle behov for ulik næring, så opplevelsen av alle ingrediensenes mange fordeler vil oppleves individuelt. I mange tilfeller kan det være fornuftig å innta en dose på 2 tabletter daglig i 4 til 8 måneder, og deretter vedlikeholde med 1 tablett daglig. Ta gjerne L-SERIN Hukommelse® i forbindelse med et måltid på morgenen.

Se fanen Innhold for komplett liste og oversikt over dine helsegevinster.

4 Hvor blir L-SERIN Hukommelse fremstilt?

Resepten til L-SERIN Hukommelse er utviklet i Norge, og naturproduktet blir også produsert i Norge.

Ingrediensene er nøye valgt ut i forhold til virkningen og betydningen på den kognitive funksjonen, herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

Produktets ingredienser har forskning og dokumentasjon godkjent av norske myndigheter, og aminosyren L-serin er i tillegg testet og godkjent av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet.

5 Hvem passer L-SERIN Hukommelse for?

Kosttilskuddet har på kort tid blitt en suksess i Norge og blir ofte omtalt som «hjerneføde» i tablettform. Den unike og revolusjonerende sammensetningen av virkestoffer er spesielt tilpasset deg over 50, men kan med fordel spises av alle som er opptatt av å opprettholde en frisk og klar hjerne, med god hukommelse, konsentrasjon og innlæring.

Se fanen Innhold for komplett liste og oversikt over dine helsegevinster.

L-SERIN Hukommelse
er en norskprodusert oppskrift som er laget med den hensikt at hver og en av ingrediensene sammen skal hjelpe deg å forbedre din kognitive helse. Kognitiv helse defineres som hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

Aminosyren L-serin er testet og funnet ufarlig å innta som kosttilskudd av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet i 2016, og produktets ingredienser for øvrig innehar forskning og dokumentasjon godkjent av norske myndigheter


Bestill her

Merkbart bedre hukommelse?
For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva alle de flotte ingrediensene i L-SERIN Hukommelse® kan gjøre for deg, gir vi deg hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse. Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger.


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no