Banner bilde av aminosyren L-Serin

Med alderen kan evnen til å huske, lagre og gjenkjenne informasjon bli endret. Hender det at du:

  • av og til glemmer navn som du faktisk burde husket?
  • sliter med å huske gjøremål eller tidspunkt?
  • føler at hukommelsen din har endret seg med årene?

Da kan L-SERIN Hukommelse være løsningen for deg. L-SERIN Hukommelse er et norskprodusert suksessprodukt som er spesielt utviklet for hjernen og hukommelsen. 

Hovedingrediensen i produktet er den bittelille aminosyren L-serin som er viktig for funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. L-serin produseres naturlig i kroppen, men produksjonen avtar med alderen. Nå har et team på over 50 internasjonale forskere oppdaget at L-serin rett og slett fungerer som en beskyttelse for hjernen og hukommelsen.

Forskerfunn overbeviser: Derfor tar tusenvis L-Serin for hukommelsen.


Den anerkjente forskeren Paul Alan Cox, og hans team på over 50 forskere har oppdaget at aminosyren L-serin er vesentlig viktigere for hjernen og hukommelsen enn først antatt. Forskningen deres på sammenhengen mellom 
L-serin og hjernen ledet dem til øya Okinawa. Der blir mange av innbyggerne svært gamle, samtidig som de holder seg usedvanlig friske - ikke minst i hjernen.

Hva kunne det være som gjorde at hjernen deres holdt seg så «ung og sprek»? Forklaringen på det hele mener de ligger i kostholdet på Okinawa, som er proppfullt av aminosyren L-serin.

 

Suksessprodukt for hjernen og hukommelsen

L-SERIN Hukommelse er et  banebrytende produkt med hele ni ulike næringsemner. Alle ingrediensene er nøye valgt ut i forhold til betydningen for; hjernen og hukommelsen. I tillegg til den bittelille og svært så viktige aminosyren L-serin, inneholder produktet blant annet:

  • Bacopa Monnieri  en indisk urt, som i Ayurvedisk medisin i lang tid har blitt brukt til å bedre læringsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen.

  • Viktige B-vitaminer (B12, B1 og B3) som blant annet bidrar til normal psykologisk funksjon (læring, hukommelse og resonnering), og nervesystemets normale funksjon (hvor hjernen er hovedorganet i sentralnervesystemet).

 

  • Vitamin E bidrar som bidrar til å beskytte cellene i kroppen og hjernen mot oksidativt stress.

  • Acetyl L-Carnitine som er en endogen substans som synes å ha flere positive effekter på cerebrale (det som har med hjernen å gjøre) og nevronale degenerative prosesser. Noen av disse effektene er godt dokumentert, mens andre er på et tidlig stadium (www.relis.no).

  • Solbærekstrakt som er rik på beskyttende antioksidanter. Antioksidanter hjelper til med å beskytte

Over 15 000 nordmenn tar L-SERIN Hukommelse

Bilde av eske L-Serin Hukommelse

 

Vi er så sikre på at du blir fornøyd med L-SERIN Hukommelse at vi

akkurat nå gir deg hele 60 dagers forbruk GRATIS*

 
Aminosyren L-serin er testet og funnet trygt å innta som kosttilskudd av Vitenskapskomiteen for
Mattrygghet i 2016.


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no