L-Serin hukommelse hørsel og hukommelse

Visste du at hørsel kan påvirke hukommelsen?

Undersøkelser viser at hvor godt vi husker kan henge sammen med hvor godt vi hører. Derfor er det viktig å ta vare på både hørsel og hukommelse.

Suksessprodukt for hukommelsen

L-SERIN Hukommelse er et banebrytende produkt med hele ni ulike næringsemner spesielt utvalgt for hjernen og hukommelsen. Hovedingrediensen i produktet er den bittelille aminosyren L-serin som blant annet er viktig for funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. I tillegg til den bittelille og viktige aminosyren L-serin, inneholder produktet blant annet også:

  • Bacopa Monnieri  en indisk urt, som i Ayurvedisk medisin i lang tid har blitt brukt til å bedre læringsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen.

  • Viktige B-vitaminer (B12, B1 og B3) som blant annet bidrar til normal psykologisk funksjon (læring, hukommelse og resonnering), og nervesystemets normale funksjon (hvor hjernen er hovedorganet i sentralnervesystemet). 

  • Vitamin E bidrar som bidrar til å beskytte cellene i kroppen og hjernen mot oksidativt stress.

  • Acetyl L-Carnitine som er en endogen substans som synes å ha flere positive effekter på cerebrale (det som har med hjernen å gjøre) og nevronale degenerative prosesser. Noen av disse effektene er godt dokumentert, mens andre er på et tidlig stadium (www.relis.no).

  • Solbærekstrakt som er rik på beskyttende antioksidanter. Antioksidanter hjelper til med å beskytte celler i hjernen og kroppen mot ødeleggelser fra frie radikaler.

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no