Bilde av Knut Johannes som anbefaler L-SERIN Hukommelse for hjernen og hukommelsen

Derfor bør du prøve L-SERIN Hukommelse


Med alderen kan evnen til å huske, lagre og gjenkjenne informasjon bli endret. Hender det at du:

  • av og til glemmer navn som du faktisk burde husket?
  • sliter med å huske gjøremål eller tidspunkt?
  • føler at hukommelsen din har endret seg med årene?

Da kan L-SERIN Hukommelse være løsningen for deg. L-SERIN Hukommelse er et norskprodusert suksessprodukt som er spesielt utviklet for hjernen og hukommelsen. 

Hovedingrediensen i produktet er den bittelille aminosyren L-serin som er viktig for funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. L-serin produseres naturlig i kroppen, men produksjonen avtar med alderen. Nå har et team på over 50 internasjonale forskere oppdaget at L-serin rett og slett fungerer som en beskyttelse for hjernen og hukommelsen.

Over 15 000 nordmenn tar L-SERIN Hukommelse

"Jeg vil bruke L-SERIN Hukommelse i lang tid fremover"

Jeg begynte med L-Serin Hukommelse for over to år siden, og det har medført at jeg ikke bare har hukommelsen på plass, men også korttidsminnet.

Les mer

Jeg er 78 år, og er pensjonist etter å ha vært i politiet og Forsvaret i nærmere 40 år. Har mye utenlandstjeneste (FN, Nato og for UD på
Sri Lanka. Var der under Tsunamien og «Ble våt på beina».

Jeg begynte med L-Serin Hukommelse for over to år siden. Begynte med
en tablett daglig, som raskt ble øket til 2 hver dag. Følte det fungerte godt, og det har medført at jeg ikke bare har hukommelsen på plass, men også korttidsminnet. Det har virkelig gitt meg en trygg og oversiktlig hverdag.

Jeg vil anbefale alle som begynner å få utfordringer med hukommelse, og også konsentrasjonsevnen til å prøve L-Serin Hukommelse. Det er helt klart at jeg selv vil fortsette å bruke L-Serin Hukommelse i lang tid fremover.

 

Mvh
Knut Johannes Stoppenbrink- Gundersen

Lukk

"Jeg husker generelt bedre og har fått en bedre totaloversikt"

Jeg begynte med L-Serin sommeren 2021. Jeg opplevde at jeg i samtaler kunne lete etter de riktige ordene.

Les mer

Jeg kom stadig med unnskyldninger på hvorfor jeg glemte. Jeg ønsket å prøve L-Serin for å se om det kunne hjelpe.

Etter en stund ble jeg klar over at jeg fant ordene og at jeg sjeldnere lette etter ord. I tillegg husker jeg generelt bedre og har fått en bedre totaloversikt over ting som skal ordnes og gjøres i hverdagen.


Ingrid Eik (63)
Pensjonist etter 36 år i politiet

Lukk

"Hukommelsen min har aldri vært bedre"

Jeg har nå brukt L-Serin i flere år, og jeg registrerer at min hukommelse faktisk aldri har vært bedre. 

Les mer

I min familie ble både mor og mormor stadig mer glemsom da de nærmet seg
70-årsalderen. Dette gjorde at jeg følte mer på at min egen hukommelse kunne bli utsatt for samme utvikling. 

Jeg har derfor holdt meg godt oppdatert på nyere forskning innen hjernen og hva som påvirker hukommelsen. Plutselig en dag oppdaget jeg en annonse om L-SERIN Hukommelse, og jeg fant den meget interessant. Jeg vurderte litt, men da jeg nå selv merket tegn  på økende glemsomhet, ventet jeg ikke lengre, men bestilte en prøvepakke.

Jeg har nå brukt L-Serin i flere år, og jeg registrerer at min hukommelse faktisk
aldri har vært bedre.

Evald Husby (75), 9593 Breivikbotn, fisker

Lukk

 

Suksessprodukt for hjernen og hukommelsen

L-SERIN Hukommelse er et  banebrytende produkt med hele ni ulike næringsemner. Alle ingrediensene er nøye valgt ut i forhold til betydningen for; hjernen og hukommelsen. I tillegg til den bittelille og svært så viktige aminosyren L-serin, inneholder produktet blant annet:

  • Bacopa Monnieri  en indisk urt, som i Ayurvedisk medisin i lang tid har blitt brukt til å bedre læringsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen.

  • Viktige B-vitaminer (B12, B1 og B3) som blant annet bidrar til normal psykologisk funksjon (læring, hukommelse og resonnering), og nervesystemets normale funksjon (hvor hjernen er hovedorganet i sentralnervesystemet).

 

  • Vitamin E bidrar som bidrar til å beskytte cellene i kroppen og hjernen mot oksidativt stress.

  • Acetyl L-Carnitine som er en endogen substans som synes å ha flere positive effekter på cerebrale (det som har med hjernen å gjøre) og nevronale degenerative prosesser. Noen av disse effektene er godt dokumentert, mens andre er på et tidlig stadium (www.relis.no).

  • Solbærekstrakt som er rik på beskyttende antioksidanter. Antioksidanter hjelper til med å beskytte celler i hjernen og kroppen mot ødeleggelser fra frie radikaler.

Forskerfunn overbeviser


Den anerkjente forskeren Paul Alan Cox, og hans team på over 50 forskere har oppdaget at aminosyren L-serin er vesentlig viktigere for hjernen og hukommelsen enn først antatt. Forskningen deres på sammenhengen mellom  L-serin og hjernen ledet dem til øya Okinawa. Der blir mange av innbyggerne svært gamle, samtidig som de holder seg usedvanlig friske - ikke minst i hjernen.

Hva kunne det være som gjorde at hjernen deres holdt seg så «ung og sprek»? Forklaringen på det hele mener de ligger i kostholdet på Okinawa, som er proppfullt av aminosyren L-serin.

Bilde av eske L-Serin Hukommelse

 

Vi er så sikre på at du blir fornøyd med L-serin hukommelse at vi

akkurat nå gir deg hele 60 dagers forbruk GRATIS*

 
Aminosyren L-serin er testet og funnet trygt å innta som kosttilskudd av Vitenskapskomiteen for
Mattrygghet i 2016.


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no