Bannerbilde av L-Serin Hukommelse


5 gode grunner til å prøve L-Serin Hukommelse

L-SERIN Hukommelse er et banebrytende norskprodusert suksessprodukt, som er spesielt utviklet for hjernen og hukommelsen. Hovedingrediensen i produktet er den bittelille aminosyren L-serin som er viktig for funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. 

Tallet1 Forskerfunn overbeviser


Forskere kan ha oppdaget nøkkelen til god hukommelse på øya Okinawa. Her er gjennomsnittsalderen overraskende høy og innbyggerne beholder i stor grad hukommelsen intakt. Forskere mener at dette i all hovedsak skyldes det særegne kostholdet, som inneholder betydelige mengder med aminosyren L-serin.

 

Tallet 2 9 ingredienser spesielt utvalgt for hjernen og hukommelsen

L-SERIN Hukommelse er et  banebrytende produkt med hele ni ulike næringsemner. Alle ingrediensene er nøye valgt ut i forhold til betydningen for; hjernen og hukommelsen. I tillegg til den bittelille og svært så viktige aminosyren L-serin, inneholder produktet blant annet:

  • Bacopa Monnieri  en indisk urt, som i Ayurvedisk medisin i lang tid har blitt brukt til å bedre læringsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen.

  • Viktige B-vitaminer (B12, B1 og B3) som blant annet bidrar til normal psykologisk funksjon (læring, hukommelse og resonnering), og nervesystemets normale funksjon (hvor hjernen er hovedorganet i sentralnervesystemet).

 

  • Vitamin E bidrar som bidrar til å beskytte cellene i kroppen og hjernen mot oksidativt stress.

  • Acetyl L-Carnitine som er en endogen substans som synes å ha flere positive effekter på cerebrale (det som har med hjernen å gjøre) og nevronale degenerative prosesser. Noen av disse effektene er godt dokumentert, mens andre er på et tidlig stadium (www.relis.no).

  • Solbærekstrakt som er rik på beskyttende antioksidanter. Antioksidanter hjelper til med å beskytte celler i hjernen og kroppen mot ødeleggelser fra frie radikaler.

Tallet 3 Tusenvis av fornøyde nordmenn tar L-SERIN Hukommelse hver dag.

"Jeg husker generelt bedre og har fått en bedre totaloversikt"

Jeg begynte med L-Serin sommeren 2021. Jeg opplevde at jeg i samtaler kunne lete etter de riktige ordene.

Les mer

Jeg kom stadig med unnskyldninger på hvorfor jeg glemte. Jeg ønsket å prøve L-Serin for å se om det kunne hjelpe.

Etter en stund ble jeg klar over at jeg fant ordene og at jeg sjeldnere lette etter ord. I tillegg husker jeg generelt bedre og har fått en bedre totaloversikt over ting som skal ordnes og gjøres i hverdagen.


Ingrid Eik (63)
Pensjonist etter 36 år i politiet

Lukk

"Hukommelsen min har aldri vært bedre"

Jeg har nå brukt L-Serin i flere år, og jeg registrerer at min hukommelse faktisk aldri har vært bedre. 

Les mer

I min familie ble både mor og mormor stadig mer glemsom da de nærmet seg
70-årsalderen. Dette gjorde at jeg følte mer på at min egen hukommelse kunne bli utsatt for samme utvikling. 

Jeg har derfor holdt meg godt oppdatert på nyere forskning innen hjernen og hva som påvirker hukommelsen. Plutselig en dag oppdaget jeg en annonse om L-SERIN Hukommelse, og jeg fant den meget interessant. Jeg vurderte litt, men da jeg nå selv merket tegn på økende glemsomhet, ventet jeg ikke lengre, men bestilte en prøvepakke.

Jeg har nå brukt L-Serin i flere år, og jeg registrerer at min hukommelse faktisk
aldri har vært bedre.

Evald Husby (75), 9593 Breivikbotn, fisker

Lukk

"Jeg anbefaler L-SERIN Hukommelse"

Nå er jeg glad jeg gjorde alvor av å prøve L-Serin, for ingen tvil om at den ga meg en ny hverdag!

Les mer

Etter forbausende kort tid skjedde det ”merkelige”: – saker og ting jeg hadde glemt, dukket opp i minnet mitt igjen! Dette tok jo bort noen bekymringer, så følte meg mye gladere til sinns. Usikker om det skal tilskrives L-Serin direkte.

Merket også nytelse av musikkopplevelser i en høyere grad. Til og med søvnen ble bedre. Så når jeg nå våkner alt for tidlig, tar jeg en L-Serin og sovner ganske så raskt igjen (noe som kunne ta timer tidligere)

God info med prøvepakken, men ringte også kundeservice som utdypet dette på en lettforståelig måte. Anbefaler derfor L-Serin til alle som har lignende utfordringer."

Takknemlig hilsen
Elfrid Vatne (74), 3615 Kongsberg

Lukk

Tallet 4 Norskutviklet og norskprodusert for din trygghet


L-SERIN Hukommelse er produsert av Pharmatech på Rolvsøy utenfor Fredrikstad, en av Europas ledende produsenter av helsekost.

Tallet 5 Testet av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet

 

Aminosyren L-Serin er testet og funnet trygt å innta som kosttilskudd av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet i 2016.

 


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no