1Forskerne anbefaler L-serin

Den anerkjente forskeren Paul Alan Cox, og hans team på 50 forskere, har nå slått fast at kroppen er avhengig av aminosyren L-serin for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet.

De mener at tilførsel av L-serin kan forebygge aldersrelaterte svekkelser og redusere allerede oppståtte skader på signalbanene.

2Hele 9 viktige næringsemner

Det populære naturproduktet L-SERIN Hukommelse inneholder hele 9 viktige næringsemner for hjernen. Ingrediensene er spesielt valgt ut av eksperter, nettopp for at hjernen din skal ha gode vilkår for å fortsette å være i sin beste form.

I tillegg til aminosyren L-serin, inneholder kosttilskuddet også viktige B-vitaminer, Brahmi-ekstrakt, Fosfatdylkolin og Acetyl L-Carnitine.

3Prøv selv 60 dager gratis!

Etter at NRK i 2017 og 2019 viste dokumentaren om L-serin’s evne til å beskytte hjernen mot aldersrelaterte svekkelser, har L-SERIN Hukommelse vokst til å bli det klart foretrukne produktet for hjernehelse i Norge.

Vi har allerede mer enn 12.000 fornøyde kunder som bruker produktet hver dag. På vårt hovedkontor på Myre i Vesterålen jobbes det på spreng for å dekke en stadig økende etterspørsel.

Nå har også DU sjansen til å prøve effekten av L-serin på din egen hukommelse.

Dette sier våre kunder om L-SERIN Hukommelse:

L-Serin har gitt meg ny
livskvalitet!

Bjørn Harald Nordin, Oslo

Jeg anbefaler L-SERIN
Hukommelse.

Elfrid Vatne, 3615 Kongsberg

Føler meg som et nytt
menneske

Live A. Rovik, 4100 Jørpeland


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse™ GRATIS* i 60 dager!

Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       Epost: post@l-serin.no