De 5 mest stilte spørsmålene om L-serin

1 Hva er L-SERIN Hukommelse?

L-SERIN Hukommelse er et nytt og banebrytende produkt med hele ni ulike næringsemner. Alle ingrediensen er nøye valgt ut i forhold til betydningen på den kognitive funksjonen, herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

I tillegg til den bittelille og svært så viktige aminosyren L-serin, finnes:

  • Bacopa Monnieri (Brahmi-ekstrakt) som i lang tid har blitt brukt for å fremme konsentrasjon, hukommelse og læringsevne.
  • Acetyl-L-carnitine som bidrar til å støtte og opprettholde en normal hjernefunksjon
  • Antioksidanten E-vitamin som kan bidra til å beskytte cellene i kroppen og hjernen mot oksidativt stress
  • Solbærekstrakt som er rik på beskyttende antioksidanter

Se fanen Innhold for komplett liste og oversikt over ingredienser i L-SERIN Hukommelse.

2 Hva er det som er så spesielt med L-serin?

L-serin er en bitteliten aminosyre som kroppen din er avhengig av for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. Etter at NRK i 2017 og 2019 viste den svenske dokumentaren om L-serins evne til å beskytte hjernen, har inntaket i Norge nærmest eksplodert.

Dokumentaren forteller om et team på mer enn 50 forskere fra mange nasjoner, deriblant Sverige, deres forskning på L-serin, og deres spennende og viktige oppdagelser som gjør at det nå forskes stadig mer på denne viktige aminosyrens betydning for hele din kognitiv helse (hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning).

 

3 Hvor lenge bør jeg ta L-SERIN Hukommelse?

Det er hele ni forskjellige ingredienser i L-SERIN Hukommelse. Alle ingrediensene er nøye valgt ut i forhold til betydningen på den kognitive funksjonen, herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

Ingrediensene vil virke over tid og kan sees på som en investering i egen helse. L-SERIN Hukommelse er utviklet for å arbeide kontinuerlig, og som med all annen mat er det ved langvarig bruk at kroppen får den beste effekten. Som det hevdes: "Man blir hva man spiser"!

Hver og en av oss er forskjellig og kroppen har individuelle behov for ulik næring, så opplevelsen av alle ingrediensenes mange fordeler vil oppleves individuelt. I mange tilfeller kan det være fornuftig å innta en dose på 2 tabletter daglig i 4 til 8 måneder, og deretter vedlikeholde med 1 tablett daglig. Ta gjerne L-SERIN Hukommelse® i forbindelse med et måltid på morgenen.

Se fanen Innhold for komplett liste og oversikt over ingredienser i L-SERIN Hukommelse.

4 Hvor blir L-SERIN Hukommelse fremstilt?

Resepten til L-SERIN Hukommelse er utviklet i Norge, og naturproduktet blir også produsert i Norge.

Ingrediensene er nøye valgt ut i forhold til betydningen på den kognitive funksjonen, herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

L-serin er i testet og godkjent av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet.

5 Hvem passer L-SERIN Hukommelse for?

Kosttilskuddet har på kort tid blitt en suksess i Norge og blir ofte omtalt som «hjerneføde» i tablettform. Den unike og revolusjonerende sammensetningen av virkestoffer er spesielt tilpasset deg over 50, men kan med fordel spises av alle som er opptatt av å opprettholde en frisk og klar hjerne, med god hukommelse, konsentrasjon og innlæring.

Se fanen Innhold for komplett liste og oversikt over ingredienser i L-SERIN Hukommelse.

L-SERIN Hukommelse
er en norskprodusert oppskrift som er laget med den hensikt at hver og en av ingrediensene sammen skal hjelpe deg å forbedre din kognitive helse. Kognitiv helse defineres som hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

Aminosyren L-serin er testet og funnet ufarlig å innta som kosttilskudd av Vitenskapskomiteen for Mattrygghet i 2016.


Bestill her

Merkbart bedre hukommelse?
For at du selv skal kunne kjenne på kroppen hva alle de flotte ingrediensene i L-SERIN Hukommelse® kan gjøre for deg, gir vi deg hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger.


Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no