L-Serin hukommelse

Suksessprodukt med spesielt utvalgte ingredienser for hjerne,  hukommelse og konsentrasjon

Med alderen kan evnen til å huske, lagre og gjenkjenne informasjon bli endret. Denne prosessen starter relativt tidlig i livet vårt, men mange merker den som regel ikke før i 50-årsalderen eller senere. Still deg selv gjerne spørsmålet: Hender det at du:

  • av og til glemmer navn som du faktisk burde husket?
  • sliter med å huske gjøremål eller tidspunkt?
  • føler at hukommelsen din har endret seg med årene?
  • litt for lett mister konsentrasjonen?


L-SERIN Hukommelse har på kort tid blitt en stor suksess - ikke minst er kundene strålende fornøyd. Mange av dem ringer tilbake til oss og forteller hvilke fine opplevelser de har hatt med L-SERIN Hukommelse. Det skyldes nok at alle ingrediensene i produktet er spesielt plukket ut for sin betydning på den kognitive helsen; herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjonen, innlæringen, oppfattelsen og generell tolkning.

For deg som vil ta vare på en frisk, klar og mentalt sterk hjerne, så kan L-SERIN Hukommelse med sine utvalgte ingredienser være noe du bør prøve. Se komplett liste på siden om Innhold.

Invitasjon:

Du kan nå prøve L-SERIN Hukommelse ®  i hele 60 dager, gratis*.

Bilde av en eske L-Serin Hukommelse og logo Pharma Norge

Telefon 7580 3565
Adresse: Boks 144
8439 Myre

FAKTA OM L-SERIN Hukommelse:  

L-SERIN Hukommelse er et nytt og banebrytende produkt med hele ni ulike næringsemner. Alle ingrediensene er nøye valgt ut i forhold til betydningen de har på den kognitive funksjonen; herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning.

L-serin er en bitteliten aminosyre som kroppen din er avhengig av for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen. L-serins betydning har vært kjent lenge, men etter at NRK viste dokumentarprogrammet «Algen som dreper» laget av SVT (Sveriges Television), har salget av aminosyren mangedoblet seg. Dokumentaren omhandler forskeren Paul Alan Cox og hans team på mer enn 50 forskere som studerer den fantastiske sammenhengen mellom L-serin og hukommelse.

I tillegg til L-serin, inneholder produktet også Bacopa Monnieri (Brahmi), Acetyl L-Carnitine og viktige B-vitaminer (B12, B1 og B3)

  • Bacopa Monnieri (Brahmi) er en indisk urt, som i ayurvedisk medisin i lang tid har blitt brukt til å bedre læringsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen. Mange av de tradisjonelle anvendelsesområdene for denne urten har blitt bekreftet av moderne forskning, og da særlig den positive virkningen på hjernen. (se: https://l-serin.no/innhold)

  • Acetyl L-Carnitine som kan bidra til å støtte opp om, og opprettholde en frisk og klar hjerne.
  • Viktige B-vitaminer som hjelper til med å opprettholde aktivitetsnivå, hukommelse og fremme mental konsentrasjon.

Se fanen Innhold for komplett liste og oversikt over ingredienser i L-SERIN Hukommelse.

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:

L-SERIN Hukommelse er et nytt og banebrytende produkt med hele ni ulike næringsemner. Alle ingrediensene er nøye valgt ut i forhold til betydningen på den kognitive funksjonen, herunder hjernen, hukommelsen, konsentrasjon, innlæring, oppfattelse og tolkning

Om du vil ta vare på en frisk og klar hjerne, god hukommelse, høy mental yteevne og oppfattelse, så kan vi basert på forskning
og dokumentasjon på de utvalgte ingredienser, virkelig anbefale deg å prøve. 

Basert på tilbakemeldingene fra våre kunder, er vi så sikre på at du blir fornøyd med L-SERIN Hukommelse at vi ønsker å gi deg 60 dagers forbruk GRATIS*.

Bestill her

FINN UT MER

Bilde av forskere www.l-serin.no
Spørsmål og svar
Bilde av kundereferanse som anbefaler L-Serin Hukommelse
Kundereferanser
Bilde av bøker og briller
Hjernen og L-serin

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv L-SERIN Hukommelse® GRATIS* i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS 2018. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       E-post: post@l-serin.no